taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
accident santioana

Accident la Sântioana, impact între un autobuz și un TIR, mai multe persoane au nevoie de îngrijiri medicale

Echipaje medicale SMURD, de Ambulanță și ale pompierilor de la Detașamentul din Dej au intervenit marți la un accident rutier petrecut în localitatea Sântioana din comuna Țaga.

Din primele informații, în jurul orei 15, în apropierea unui câmin de vârstnici din localitate a avut loc un impact între un autobuz cu muncitori și un TIR.

Martori ai evenimentului au povestit că autotrenul era oprit pe marginea drumului, iar autobuzul, care circula spre Țaga, a acroșat TIR-ul în partea din spate.

accident santioana

În momentul sosirii la locul accidentului, pompierii au găsit un autobuz și un autocamion avariate. Ocupanții erau ieșiți din autovehicule, iar trei persoane au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri de specialitate.

accident santioana autobuz alis

Două persoane au prezentat la evaluarea primară afecțiuni ușoare, iar cea de-a treia a suferit un traumatism la nivelul capului, cu pierderi de conștiență.

Circulația autovehiculelor în zonă a fost afectată.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că un conducător de autobuz de 48 de ani, din comuna Mintiu Gherlii, care se deplasa pe DJ 109, pe fondul altor preocupări de natură a-i distrage atenţia, nu ar fi observat un ansamblul de vehicule oprit pe partea dreaptă a sensului de mers, la volanul căruia se afla un bărbat de 57 de ani, din comuna Şăulia, intrând astfel în coliziune cu acesta.

În urma impactului a rezultat rănirea a trei femei de 29, 39, respectiv 50 de ani, pasagere în autobuz.

sus(30)jos(36)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns