taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla
accident sanmarghita masina stalp rupt

Accident la Sânmărghita, un tânăr a rupt un stâlp și s-a răsturnat, pompierii au scos șoferul prin portbagaj

Un tânăr de 19 ani a intrat cu stângul în noul an. Vineri dimineața, în jurul orei 7.30, șoferul din Dej, care circula dinspre Beclean spre Dej, în zona localității Sânmărghita din comuna Mica, a pierdut controlul volanului, mașina în care se aflau trei pasageri a părăsit șoseaua, a lovit un stâlp de electricitate și s-a răsturnat. Stâlpul a căzut peste mașină.

În urma apelului la 112 au intervenit două echipaje de descarcarare ale pompierilor de la Detașamentul din Dej și echipaj de Ambulanță.

Pompierii au găsit autoturismul răsturnat în afara părții carosabile, iar peste acesta erau căzute mai multe fire de transport al energiei electrice, după ce stâlpul de susținere a acestuia a fost rupt în impactul cu autoturismul respectiv.

accident sanmarghita masina stalp rupt

În interiorul autovehicului se afla un tânăr care prezenta multiple traumatisme și care era prins în centura de siguranță.

Pompierii au suspendat firele de energie electrică și au pătruns prin portbagajul mașinii, pentru a extrage tânărul de  pe locul șoferului.

Extragerea a fost realizată cu echipamentele specifice astfel încât să nu-i fie agravate traumatismele suferite.

Tânărul a fost preluat în stare de conștiență de către echipajul medical și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Polițiștii nu l-au putut testa pentru alcoolemie la locul accidentului.

Cercetările urmează să stabilească împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

sus(4)jos(18)

Lasă un răspuns