taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj creare site web gherla dej cluj
politia accident

Accident la Răscruci – două maşini au zburat de pe şosea, trei persoane au ajuns la spital

Circulatia autovehiculelor s-a desfasurat cu dificultate miercuri dimineata pe DN1C in zona localitatii Rascruci, in urma producerii unui accident de circulatie.

La locul evenimentului au intervenit echipaje de politie, ambulanta si pompieri.

Un martor ocular aflat in trecere prin zona respectiva a povestit ca in accident au fost implicate doua autovehicule. Unul dintre ele era sarit intr-un sant, iar celalalt a ajuns pe un teren de pe marginea drumului.

In urma verificarilor, politistii au constatat ca un sofer de 57 de ani din Turda, care circula cu un autovehicul pe directia Gherla spre Cluj-Napoca, nu ar fi pastrat distanta corespunzatoare fata de o masina aflata in fata sa, oprita la un semafor, condusa de un sofer de 38 de ani din judetul Bistrita-Nasaud, intrand in coliziune cu aceasta.

In urma impactului, cele doua masini au parasit soseaua.

Soferul din Turda si alte doua persoane aflate in cele doua autovehicule au fost ranite, fiind preluate de echipaje medicale si transportate la spital la Cluj-Napoca.

sus(0)jos(12)
apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?