hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata mariflor sofer angajare locuri de munca gherla dej cluj

accident rascruci cluj

Accident la Răscruci, un șofer și o femeie răniți

Două persoane au fost rănite urma unui accident rutier produs sâmbătă, 1 decembrie, pe șoseaua Gherla – Cluj-Napoca, în zona localității Răscruci din comuna Bonțida.

În jurul orei 14, un bărbat de 60 de ani din Cluj-Napoca, la punerea în mișcare de pe loc, de pe acostament, nu s-ar fi asigurat corespunzător și nu a acordat prioritate unui alt autovehicul, care circula spre Cluj, intrând în coliziune cu acesta.

Mașina de pe drumul principal era condusă de un bărbat în vârstă de 37 de ani, tot din Cluj-Napoca.

accident rascruci cluj accident rascruci cluj

foto: Info Trafic 24

În urma impactului a fost rănit șoferul de 37 de ani și o pasageră din prima mașină, o femeie de 68 de ani din comuna Iară, județul Cluj. Victimele au primit îngrijiri medicale de la un echipaj de ambulanță, iar apoi au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare.

La accident a intervenit și un echipaj de descarcerare al pompierilor.

Polițiștii au efectuat cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut accidentul.

sus(0)jos(5)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns