taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
pro romania alegeri europarlamentare gherla
psd alegeri europarlamentare gherla cluj
pnl alegeri europarlamentare gherla cluj adrian oros
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla
accident tir rascruci

Accident la Răscruci, cu două autotrenuri și un autoturism, un șofer încarcerat, circulația oprită – VIDEO

Un accident rutier în care au fost implicate două autotrenuri și un autoturism s-a produs vineri dimineața cu puțin timp înainte de ora 10 pe șoseaua Gherla-Cluj, în zona localității Răscruci din comuna Bonțida.

Din primele informații, o persoană a rămas încarcerată.

accident tir rascruci

Au intervenit două autospeciale cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD. În momentul sosirii pompierilor, la locul evenimentului au găsit șoferul unui autotrenuri încarcerat în cabină. S-au început imediat manevrele de descarcerare. Omul era inițial în stare de inconștiență.

accident tir rascruci

accident rascruci

Intervenția pentru descarcerarea bărbatului din cabina camionului a fost una extrem de dificilă și a durat aproape o oră, timp în care omul a primit asistență medicală de urgență  – lichide și sedative intravenos, i s-a pus guler cervical, iar medicii au comunicat cu el în cea mai mare parte a timpului cât au durat stabilizarea autovehiculului, asigurarea accesului către victimă, decopertarea plafonului cabinei, îndepărtarea bordului care s-a deformat peste picioarele bărbatului și extragerea lui cu echipamentele speciale pentru a evita agravarea leziunilor suferite.

accident rascruci tir cabina pompieri

Victima a fost preluată de către echipajul medical SMURD și a fost transportat la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate. Acesta prezenta traumatisme multiple la nivelul membrelor inferioare.

Pompierii au mai asigurat măsuri pentru prevenirea incendiilor, având în vedere că din rezervorul camionului s-au înregistrat scurgeri de combustibil și privind siguranța salvatorilor și a persoanelor implicate în accident, având în vedere că a fost avariat și un stâlp de iluminat electric.

Din primele cercetări ale polițiștilor, conducătorul unui ansamblu de vehicule (tractor și semiremorcă) de 46 de ani, din municipiul Turda, care se deplasa dinspre Dej spre Cluj-Napoca, nu ar fi adaptat viteza la condițiile rutiere și a pierdut controlul direcției de deplasare. Mașina a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu o autoutilitară. Acesta era condusă de un bărbat de 39 de ani, din comuna Ceanu Mare.

Un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, din Sighetu Marmației, județul Maramureș, care se deplasa în urma ansamblului de vehicule, pe același sens de mers, a intrat în coliziune cu acesta.

masini trafic bontida coada

foto din trafic de la Bonțida, primită de la Robert

Circulația autovehiculelor în zonă a fost paralizată, apoi a fost deviată prin Bonțida și Jucu, dar și pe aici s-a circulat cu dificultate.

foto: drumul Bonțida-Gădălin

bontida gadalin coada masini

foto: Info Trafic jud Cluj

Cu puțin timp înainte de ora 14, traficul a fost reluat pe ambele sensuri, dar circulația a fost anevoioasă și în ora care a urmat.

video în continuare

sus(5)jos(25)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns