taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
accident rascruci microbuz tir cluj

Accident la Răscruci – un microbuz cu călători a intrat în coliziune cu un TIR, pasageri răniţi – VIDEO

Un accident rutier s-a produs vineri dimineata in jurul orei 6.45 pe DN1C, la Rascruci. Din primele informatii, in coliziune a fost implicat un microbuz de calatori si un TIR.

Microbuzul transporta muncitori de la Gherla la Jucu. Mai multe persoane au fost ranite si mai multe echipaje medicale, de SMURD, ambulanta, politie si pompieri au intervenit la locul evenimentului.

Autotrenul transporta marfa pentru o ferma din apropiere si era condus de un sofer din Oradea. Acesta a povestit ca circula dinspre Cluj-Napoca spre Gherla, iar la Rascruci a efectuat un viraj la stanga pentru a intra pe un drum secundar. Dinspre Gherla se apropia microbuzul, care a franat, dar din cauza poleiului soferul a pierdut controlul si s-a izbit violent de TIR.

accident rascruci microbuz tir cluj

foto: Ionut

Victimele din microbuz au fost preluate de echipajele medicale si transportate la spital la Cluj.

Circulatia auto a fost oprita in zona localitatii Rascruci pe ambele sensuri de mers pana in jurul orei 9. O parte dintre soferi au ocolit zona pe o varianta ocolitoare, dar s-au format cozi de masini care au ajuns pana la Fundatura.

In microbuz se aflau 15 persoane la momentul producerii accidentului. Dintre acestea, 12 au fost transportate la Unitatea de Primire a Urgentelor Cluj-Napoca. Din primele constatari, ranitii sunt constienti si au suferit contuzii si fracturi. Patru persoane au fracturi de membre, dar sunt stabile. Alte persoane au rani minore in zona feţei.

In urma verificarilor, politistii au constatat ca soferul autotrenului, un barbat de 37 de ani din judetul Bihor, nu a acordat prioritate microbuzului, condus de un sofer de 29 de ani. In urma testarii cu aparatul etilotest a rezultat ca niciunul dintre soferi nu consumase bauturi alcoolice.

video: imagini la cateva minute dupa producerea accidentului

sus(12)jos(55)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns