nunta gherla angela rusu sala crystal ballroom dej cluj

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej pub vanzare vintage gherla locuri de munca gherla angajare calculatoare sofer locuri de munca gherla contabil mariflor dej cluj

accident audi rasturnat cluj nova bunesti

Accident la Nova, la Bunești, cu două mașini, un șofer din Dej rănit, doi stălpi rupți – VIDEO

Impact extrem de puternic între două mașini sâmbătă dimineață, pe șoseaua Gherla – Dej, în zona localității Bunești. Un șofer a fost rănit și a ajuns la spital.

În jurul orei 6,20, un șofer de 29 de ani din Iași, care conducea un autovehicul marca Volkswagen înmatriculat în Germania, dinspre Cluj-Napoca spre Dej, ajuns în dreptul pensiunii Nova din Bunești, în comuna Mintiu Gherlii, a tras pe dreapta. Apoi, fără să se asigure, a virat stânga, pentru a intra în curtea pensiunii, moment în care a intrat în coliziune cu un autovehicul marca Audi, condus pe aceeași direcție, de un șofer în vârstă de 29 de ani, din Dej.

În urma impactului, autoturismul Audi a mai rulat câțiva metri, a părăsit șoseaua pe partea dreapta, a lovit un stâlp de electricitate, pe care l-a rupt, iar cablurile groase au provocat ruperea unui alt stâlp, în fața pensiunii, care a distrus în cădere și un panou publicitar. Mașina s-a răsturnat cu roțile în sus pe un câmp de pe marginea drumului.

Pottrivit martorilor, șoferul din autoturismul răsturnat a reușit să iasă singur din mașină, dar acuza dureri. A fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital la Dej pentru investigații de specialitate.

La locul accidentului a intervenit și un echipaj de descarcerare al pompierilor de la Dej.

Polițiștii au efectuat cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că niciunul nu consumase băuturi alcoolice.

video în continuare

sus(2)jos(8)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns