hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata mariflor sofer angajare locuri de munca gherla dej cluj

accident nima rasutnrat dej cluj

Accident la Nima, un șofer s-a răsturnat pe șosea, o femeie rănită

Poliția și un echipaj SMURD au intervenit miercuri la un accident produs pe șoseaua Gherla – Dej, în zona localității Nima.

Accidentul s-a produs în jurul orei 12,45. Din primele informații, au fost implicate două autovehicule, iar în urma impactului, unul dintre ele s-a răsturnat pe șosea.

Un bărbat de 33 de ani din comuna Geaca, în timp ce conducea autovehiculul prin localitatea Nima, nu s-ar asigurat la schimbarea direcției de mers si a intrat in coliziune cu au autovehicul care circula pe aceeași direcție de mers, condus de un șoifer din comuna Căianu Mic, județul Bistrița-Năsăud.

Evenimentul s-a soldat cu rănirea ușoară a unei persoane. Este vorba despre o femeie, pasageră în autovehiculul care circula regulamentar.

Polițiștii i-au testat pe cei doi șoferi, iar rezultatul la etilotest a fost negativ.

foto: Alex

sus(2)jos(4)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns