taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla spalatorie auto gherla casa antik
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar dej cluj
accident nima parapet

Accident la Nima, un șofer care voia să depășească un TIR pe dreapta s-a izbit de un parapet – VIDEO impactul

Un șofer care circula luni dimineață în jurul orei 8 pe șoseaua Gherla-Dej, în zona localității Nima din comuna Mintiu Gherlii a provocat un accident rutier.

Pe vreme ploioasă și cu șoseaua umedă, șoferul din Cluj-Napoca al unui autoturism marca BMW, care circula dinspre Gherla spre Dej, a avut mai multe tentative la rând de a depăși un TIR, aflat în fața sa.

A efectuat mai multe manevre, când pe stânga, când pe dreapta, toate eșuate, întrucât din sensul opus se apropiau alte autovehicule.

La un moment dat, bărbatul aflat la volan s-a apropiat periculos de marginea dreaptă a drumului, iar imprevizibilul s-a produs, mașina a scăpat de sub control și acroșat parapetele. Puțin a mai lipsit să nu se răstoarne.

accident nima bmw parapet

Participanți la trafic au povestit că au oprit pentru a acorda primul ajutor. Aceștia au relatat că șoferul, care se afla singur în mașină, a reușit să iasă singur din vehicul și că era teafăr.

accident nima bmw parapet

La locul accidentului a intervenit un echipaj medical de Ambulanță, care a consultat șoferul, dar nu s-a impus transportul la spital.

Polițiștii l-au testat cu etilotestul și a rezultat că bărbatul nu consumase băuturi alcoolice.

video în continuare

sus(36)jos(5)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?