alegeri europarlamentare 2019 traian basescu cristian lungu pmp psd alegeri europarlamentare 2019 gherla cluj

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj

accident nima

Accident la Nima – o soferiță nu s-a asigurat la un viraj, o altă mașină a ajuns în șant, trei femei rănite

O șoferiță și alte două femei au fost rănite într-un accident de circulație produs luni pe șoseaua Gherla – Dej, în zona localității Nima.

Potrivit polițiștilor, în jurul orei 15,40, o șoferița de 28 de ani din Dej, în timp ce conducea un autovehicul dinspre Dej spre Gherla, ar fi efectuat un viraj la stânga pentru a întră în curtea unei firme, fără să se asigure corespunzător.

A intrat în coliziune laterală cu un alt autovehicul, condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani din Bistrița, care circula pe aceeași direcție de mers și efectua o manevră regulamentară de depășire.

În urma impactului, una dintre mașini, marca Mercedes, a intrat într-un șant de pe marginea drumului.

accident nima

foto primite de la Lucian

A fost rănită ușor șoferița din Dej și două pasagere din mașina condusă de bărbatul din Bistrița, una de 68 și cealaltă de 47 de ani, ambele din comuna Feldru, județul Bistrița-Năsăud.

La locul accidentului a intervenit o autospeciala a pompierilor de la Detașamentul din Dej și poliția, care a efectuat cercetări.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că niciunul nu consumase băuturi alcoolice.

accident nima politie cluj

sus(0)jos(6)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon locuri de munca gherla ferma muncitor tractorist

1 comentariu

  1. Depasirea a fost NEregulamentara (vehiculele care vireaza spre stanga, sunt depasite pe partea dreapta)

    sus(7)sus(0)

Lasă un răspuns