mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret cabinet orl gherla dej cluj anunt loc de munca gherla vanzator chiosc salariu
centura siguranta sofer

Accident la Mociu, o șoferiță s-a rostogolit cu mașina, dar centura de siguranță a salvat-o pe ea și pe soțul ei

A fost un weekend negru pe șosele, cu un număr crescut de accidente. Sâmbătă și duminică au fost accidente la rând, în județul Cluj, dar și în Bistrița-Năsăud și Maramureș.

Duminică în jurul orei 16, un apel la 112 a anunțat că un șofer care circula cu un autovehicul s-a răsturnat la intrarea în Mociu dinspre Sărmașu.

Au intervenit echipaje de descarcerare ale pompierilor, echipaje medicale și poliția. Pompierii au găsit la locul evenimentului o mașină avariată, dar pe roți. Cei doi ocupanți, un bărbat și o femeie, soț și soție, au refuzat consultul medical.

Din verificări a rezultat că o femeie de 36 de ani din Florești, județul Cluj, din cauza faptului că nu a adaptat viteza la condițiile meteo, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat.

Șoferița a fost testată de polițiști cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea zero.

Pasagerii au povestit că au lovit un cap de pod. În urma impactului, mașina s-au rostogolit până a ajuns din nou pe roți. Centurile de siguranță pe care le purtau amânoi pasagerii i-a ferit de o posibilă tragedie.

foto: arhiva

sus(0)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns