taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla angajare restaurant fiesta bucatar ospatar
accident mera cluj baciu

Accident la Mera, un tânăr șofer a murit nevinovat – VIDEO

Un bărbat și-a pierdut viața sâmbătă seara, în urma unui accident rutier petrecut în localitatea Mera din comuna Baciu, județul Cluj.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că în jurul orei 17.30, un conducător auto în vârstă de 26 de ani, din comuna Baciu, care se deplasa spre Cluj-Napoca, într-o curbă la dreapta ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers. Mașina a pătruns pe sensul opus al șoselei și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din localitatea Turea, comuna Gârbău, județul Cluj.

accident mera cluj

Au intervenit două autospeciale cu modul de descarcerare de la ISU Cluj, un echipaj SMURD și unul de Ambulanță.
În momentul sosirii la locul evenimentului, pompierii au găsit două autoturisme avariate, în care se aflau încarcerate trei persoane. Una dintre acestea, șoferul de 28 de ani, prezenta răni grave, incompatibile cu viața, astfel că medicii au declarat decesul.

Au fost efectuate operațiuni de descarcerare, extragere și acordarea primului ajutor calificat pentru două femei și un bărbat care prezentau multiple traumatisme. Aceștia erau în stare de conștiență și cooperanți.

accident mera baciu cluj

foto: Info Trafic jud Cluj

Conducătorul în vârstă de 26 de ani și o tânără de 22 de ani, din Apahida, pasageră în autoturismul condus de acesta au fost conduși la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Alături de aceștia, a fost transportată și pasagera din autovehiculul condus de tânărul de 28 de ani, respectiv o femeie de 23 de ani, din comuna Gârbău.

Polițiștii au procedat la testarea tânărului de 26 de ani cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

video în continuare

sus(13)jos(15)

Lasă un răspuns