taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj
accident mera cluj

Accident la Mera, cu patru persoane rănite, una încarcerată, traficul complet blocat

Circulația autovehiculelor este blocată duminică seara pe șoseaua Cluj-Zalau, în zona localității Mera din comuna Baciu.

În jurul orei 18,30 a avut loc un accident rutier între Mera și Nădășelu. Două autoturisme au intrat în coliziune, iar din primele informații, în urma impactului,  patru persoane au fost rănite, dintre care una este încarcerată.

Traficul rutier este oprit la ora 19 în ambele sensuri de mers. Se estimează ca traficul să fie reluat, în condiții normale, în aproximativ o oră.

accident mera cluj

accident mera cluj

accident mera cluj

Din cercetările polițiștilor a rezultat că un șofer de 36 ani, care conducea un autovehicul înspre Zalău, a efectuat un viraj la stânga peste marcajul longitudinal continuu, intrând in coliziune frontala cu un autovehicul condus spre Cluj-napoca de un conducător de 34 ani din Cluj-Napoca.

Au fost consultați de către echipajele medicale trei copii și doi adulți, care au fost transportați la spital.

Cei doi soferi au fost testați de polițiști și a rezultat că niciunul nu a consumat băuturi alcoolice.

  • știre în curs de actualizare

foto: Info Trafic jud Cluj

sus(1)jos(4)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns