taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod sudor lacatus
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod balastiera muncitor
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj ospatar restaurant sofer livrari
accident manasturel

Accident la Mănășturel, trei persoane rănite, circulația blocată între Dej și Beclean

Traficul auto a fost întrerupt luni în jurul orei 17 pe DN 17 Dej – Beclean, în zona localității Mănășturel, județul Cluj, pentru cercetarea împrejurărilor producerii unui accident rutier.

Trei persoane au suferit leziuni, după ce autoturismele în care se aflau au intrat în coliziune. Au intervenit două autospeciale și un echipaj SMURD de la Detașamentul de Pompieri Dej și un echipaj de Ambulanță.

accident manasturel

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 16.30, iar în momentul sosirii echipajelor la fața locului, au fost găsite două autoturisme avariate, iar într-una dintre acestea se afla un bărbat încarcerat, în stare de conștiență.

accident manasturel

Salvatorii ISU au acționat imediat pentru a asigura accesul către victimă, folosind echipamentele pentru descarcerare, stabilizarea și extragerea acesteia din autoturism fără agravarea leziunilor suferite.

Bărbatul de 39 de ani a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Pompierii au mai sprijinit acordarea primului ajutor calificat și degajarea căii carosabile pentru restabilirea condițiilor pentru reluarea traficului rutier.

accident manasturel

Din constatările polițșiștilor a rezultat că un conducător auto de 19 ani, din comuna Petru Rareș, județul Bistița-Năsăud, nu ar fi păstrat distanța regulamentară față de autoturismul care îl preceda. Acesta era condus de un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Dej.

sus(4)jos(4)

tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns