locuri de munca anut gherla dej cluj escape

fast food km 0 gherla comenzi livrari la domiciliu

festival celtic beclean bistrita 2018

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla dej gama optic angajare consultant vanzari constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj pizzerie gherla strand kimbo livrare la domiciliu restaurant bar grill telefon scoala soferi auto permis promo gherla dej cluj

ambulanta

Accident la Luna de Jos – bărbat rănit grav după ce a fost agățat de oglinda unei mașini

Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost implicat într-un eveniment rutier.

Pe 9 ianuarie 2018, în jurul orei 18, un șofer de 26 de ani din Măguri Răcătău circula cu o autoutilitară prin Luna de Jos, în comună Dăbâca.

Din cauza neatenției, a acroșat cu oglinda retorvizoare un bărbat de 57 de ani din localitate, care se deplasa pe marginea drumului.

În urmă evenimentului, omul a fost rănit grav. El a fost preluat de un echipaj medical de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

foto: arhiva

sus(2)jos(3)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns