taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar pizzer dej cluj
accident livada tir politie

Accident la Livada – secretarul unei primării rănit după ce un TIR a pleznit o mașină – VIDEO

Un bărbat a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident petrecut luni seara pe șoseaua Cluj-Napoca – Gherla.

În jurul orei 22, un șofer de tir de 43 de ani din localitatea Temeșești, comuna Săvârșin, județul Arad, care circula cu un autotren dinspre Cluj spre Gherla, cu destinația Dej, în zona localității Livada, din cauza faptului că nu a păstrat distanța în mers, a intrat în coliziune cu o mașină aflată în fața sa, un Ford în care se aflau trei pasageri.

Unul dintre ei, secretarul primăriei din Recea Cristur, în vârstă de 56 de ani, a fost rănit ușor și a avut nevoie de îngrijiri medicale din partea unui echipaj SMURD de la Dej, sosit la locul accidentului. Ulterior acesta a fost transportat la spitalul din Gherla.

Ceilalți pasageri, șoferul de 62 de ani și soția, ambii din localitatea Maia, comună Bobâlna, au scăpat teferi, dar mașina a fost bine șifonată în partea din spate, iar luneta s-a făcut țăndări.

Polițiștii au efectuat cercetări pentru a stabili condițiile exacte în care s-a produs accidentul. Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, cu rezultat negativ.

Circulația autovehiculelor în zona a fost perturbată până la terminarea verificărilor.

video, în continuare

sus(0)jos(9)

Lasă un răspuns