taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj mariflor muncitor locuri de munca gherla dej cluj mobila montaj outlet locuri de munca gherla dej cluj mecanic alis electrician
accidennt livada

Accident la Livada, o femeie rănită – VIDEO

O femeie a ajuns la spital luni dimineața, după ce a fost implicată într-un accident rutier, pentrecut pe șoseaua Gherla-Cluj, în ozna localității Livada din comuna Iclod.

accidennt livada

Din primele informații, în jurul orei 7.15, un conducator auto în vârstă de 52 de ani, în timp ce se deplasa pe DN1C, din directia Dej spre Cluj-Napoca, în localitatea Livada, nu a pastrat o distanță de siguranță față de autoturismul care circula în fața sa și a intrat în coliziune cu acesta. Mașina din față era condusă de o femeie de 38 de ani.

accidennt livada

foto primite de la Cătălin

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un alt autoturism, condus de un bărbat de 54 de ani, care se afla oprit la trecerea pentru pietoni.

accidennt livada

foto primită de la Crina

La locul accidentului a intervenit un echipaj medical de ambulanță, care a preluat femeia și a transportat-o la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii au efectuat cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Șoferii implicați au fost testați cu etilotestul, iar rezultatul a fost negativ.

  • știre  în curs de actualizare

video în continuare – imagini primite de la Cătălin

sus(2)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns