taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
accident livada masina busteni politie

Accident la Livada – o autoutilitară încarcată cu buşteni a zburat în şanţ – VIDEO

Un accident de circulaţie s-a produs marţi dimineaţă în jurul orei 9,30 pe şoseaua Gherla – Cluj-Napoca, la ieşirea din localitatea Livada spre Gherla.

Din primele informaţii, şoferul unei autoutilitare încărcată cu buşteni a părăsit şoseaua, iar maşina a ajuns într-un şanţ de beton de pe marginea drumului.

In urma impactului, buştenii din maşină s-au împrăştiat în apropiere.

Tot din primele informaţii, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

Un echipaj de poliţie a făcut constatări la faţa locului. Circulaţia autovehiculelor în zonă nu a fost afectată.

Un şofer care a trecut prin zonă a povestit că pe şosea se observă urme de frânare pe sensul de mers dinspre Gherla spre Cluj şi ca masina era înmatriculată în străinatate.

In urma verificărilor, poliţiştii au constatat că un şofer de 47 de ani din Răscruci, în timp ce circula cu autovehiculul dinspre Dej spre Cluj-Napoca, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit şoseaua şi s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului. Poliţiştii au verificat documentele pentru materialul lemnos transportat, constatând că transportul era legal. Soferul a fost testat şi cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

video, în continuare – imagini primite de la un cititor Gherla INFO

 

sus(0)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns