hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

accident livada femeie

Accident la Livada, o femeie a fugit în ultimul moment, muncitori răniți – VIDEO

Mai mulți muncitori au fost răniți în urma unui accident produs luni dimineața în jurul orei 7,30 pe șoseaua Gherla – Cluj, la Livada.

Din primele informații, două autoutilitare au intrat în coliziune în fața unui magazin de materiale de construcții.

În urma impactului au fost răniți ușor șoferul nevinovat și pasageri din autoutilitară.

Potrivit polițiștilor, accidentul s-a produs în urma unei neacordări de prioritate. Un bărbat de 51 de ani din Gherla, care efectua o manevră de mers cu spatele, a fost acroșat de celalalt vehicul, condus regulamentar de un șofer de 21 de ani, din comuna Mintiu Gherlii, care circula dinspre Gherla spre Cluj.

accident livada

Martori ai evenimentului au povestit că înainte de impact, o femeie dirija mașina care mergea cu spatele. La un moment dat, aceasta a observat cum se apropie cu viteză direct spre ea o autoutilitară și a luat-o la fugă, reușind să scape în ultimul moment dintr-o situație care i-a pus în pericol viața.

Momentul a fost înregistrat de o cameră video de supraveghere. Pe imagini se observă cum autoutilitara neagră părăsește șoseaua, intră în șanțul de pe marginea drumului, lovește un cap de pod și apoi se izbește violent de celălalt autovehicul.

video în continuare

sus(14)jos(46)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns