hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj

accident livada masina sant cluj gherla

Accident la Livada cu un șofer din Gherla care a ațipit la volan – VIDEO

Oboseala pare să fie cauza unui accident produs sâmbătă dimineață la Livada, în comuna Iclod, pe șoseaua Gherla – Cluj-Napoca.

În jurul orei 6,50, un șofer de 25 de ani din Gherla, care circula cu un autovehicul dinspre Cluj spre Gherla, în condiții de ceață deasă, a ațipit la volan.

Mașina scăpată de sub control a părăsit șoseaua pe partea dreaptă și a plonjat în șanțul de beton de pe marginea drumului, unde s-a izbit violent de un cap de pod.

accident livada masina sant cluj gherla

În urma accidentului, șoferul a fost rănit. Un echipaj de ambulanță a intervenit și l-a transportat la spitalul din Gherla pentru investigații medicale.

Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

  • video în continuare

sus(0)jos(11)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon locuri de munca gherla ferma muncitor tractorist

Lasă un răspuns