taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar pizzer dej cluj
accident jucu

Accident la Jucu, un șofer s-a răsturnat în timpul unei depășiri

Circulația autovehiculelor a fost perturbată sâmbătă după-amiază pe șoseaua Gherla-Cluj-Napoca, în zoona localității Jucu, în urma producerii unui accident rutier.

Alarma prin 112 s-a dat în jurul orei 13.30 și a intervenit o autospecială de intervenție rapidă și un echipaj medical SMURD de la ISU Cluj.

accident jucu rasturnat

accident jucu rasturnat

La fața locului, salvatorii au găsit un autoturism răsturnat pe partea laterală, în afara șoselei. Șoferul era ieșit din mașină și a primit îngrijiri medicale, fiind în stare de conștiență și cooperant.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate.

accident jucu

foto primită de la Ovidiu

Polițiștii au efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul. Până la finalizarea acestora, s-au format cozi uriașe de mașini.

În urma cercetărilor s-a stabilit că un conducător de 22 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa la volanul unui autoturism din direcția Cluj-Napoca spre Gherla, ar fi încercat efectuarea unui viraj la stânga pentru schimbarea direcției de mers, moment în care conducătorul unui autoturism de 50 de ani, din Cluj Napoca, care se deplasa în urma sa pe sensul opus de mers, aflat în depășirea mai multor vehicule, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă în stânga și ulterior răsturnându-se pe un teren viran. În urma evenimentului, bărbatul de 50 de ani a fost rănit.

Testările pentru alcool ale celor doi conducători auto au ieșit negative.

accident jucu rasturnat

foto principală: Info Trafic jud Cluj

sus(2)jos(6)

Lasă un răspuns