mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret cabinet orl gherla dej cluj anunt loc de munca gherla vanzator chiosc salariu
accident jucu

Accident la Jucu, un șofer s-a răsturnat după ce i-a apărut în față o căprioară, omul la spital – FOTO

O autoutilitară a fost implicată într-un accident rutier petrecut dfuminică în jurul orei 11,45.

Din primele informații, un șofer care circula cu o autoutilitară marca Peugeot pe șoseaua Cluj-Gherla, între Jucu și Bonțida a fost luat prin surprindere de apariția pe șosea a unei căprioare.

Impactul nu a mai putut fi evitat, mașina a scăpat de sub control, a intrat in balans și s-a răsturnat într-un șanț de pe marginea drumului.

accident jucu

A intervenit o autospecială cu modul de descarcerare a pompierilor și un echipaj de Ambulanță.

La sosirea pompierilor, șoferul de pe mașină, în vârstă de 54 de ani, din Dej, era ieșit din autovehicul. Acesta a fost consultat de către echipajul medical și a fost transportat în stare conștientă la spital, cu suspiciuni de traumatisme la nivelul coloanei cervicale, traumatism cranio-cerebral și la o mână.

La locul accidentului, pompierii au găsit și un animal sălbatic, o căprioară, care nu a supraviețuit impactului.

accident jucu pompieri cluj rasturnat autoutilitara

accident caprioara

accident jucu politia

foto principală Info Trafic jud Cluj

sus(0)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns