irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
balastiera fundatura angajare muncitori iclod
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet veterinar gherla medic telefon
politie noapte

Accident la Jucu, o persoană resuscitată, dar nu a putut fi salvată – VIDEO

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca, alături de un echipaj SMURD de la Punctul de Lucru Gherla, au intervenit duminică seara la un accident rutier petrecut pe șoseaua Gherla-Cluj, pe raza localității Jucu de Mijloc, în jurul orei 20.

În accident au fost implicate două autoturisme, un Opel și un Jaguar, înmatriculate în județul Cluj, iar echipajele au găsit la fața locului un bărbat aflat în stop cardio-respirator.

accident jucu

Bărbatul, din Cluj-Napoca, nu a fost rănit în urma accidentului, care a fost unul ușor, dar i s-a făcut rău la scurt timp după producerea acestuia.

Imediat au fost începute manevre de resuscitare de către polițiștii prezenți la fața locului. Manevrele au fost  continuate de paramedicii SMURD, iar în sprijin a ajuns și o ambulanță de terapie intensivă.

Manevrele au rămas fără rezultat, astfel că a fost declarat decesul barbatului.

accident jucu jaguar

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că un bărbat de 63 de ani, care circula cu autoturismul pe banda a doua de circulație, pe direcția Gherla spre Cluj-Napoca, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus în aceeași direcție, pe banda întâi, de un tânăr de 25 de ani.

Imediat după eveniment, bărbatul de 63 ar fi intrat intrat în stop cardio-respirator, fiind începute manevrele de resuscitare de către polițiști.

Manevrele au fost continuate de echipajul medical SMURD, însă, din nefericire, în cele din urmă a fost pronunțat decesul acestuia.

În continuare polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care a avut loc evenimentul și în vederea luării măsurilor legale.

Tânărul de 25 de ani, din Dej, a fost testat cu aparatul etilotest, cu rezultat negativ.

video gherla info

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj

Lasă un răspuns