taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare banca cooperatista gherla alianta dej iclod dobanda mare cluj
accident jucu

Accident la Jucu, o femeie a rămas blocată într-o mașină răsturnată – VIDEO

Pe șoseaua Gherla-Cluj, în zona localității Jucu, s-a produs miercuri, în jurul orei 16,45, un accident rutier. Două autoturisme, unul marca Dacia Logan și altul Mercedes, au intrat în coliziune.

S-a cerut ajutor prin 112 și a intervenit o autospecială pentru intervenție rapidă și comandă, o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD.

accident jucu

Echipajele de intervenție au găsit la locul accidentului două autoturisme avariate, dintre care unul era răsturnat pe partea laterală. În acesta era rămasă blocată o femeie de aproximativ 50 de de ani.

Pompierii au acționat pentru eliberarea femeii din autoturism, folosind echipamentele din dotare, astfel încât să nu-i agraveze posibilele leziuni.

Femeia a primit asistență medicală de la echipajul SMURD la locul accidentului, după care a refuzat transportul la spital.

accident jucu

accident jucu

accident jucu

foto primite de la cititori

O altă femeie a fost consultată de către echipajul SMURD, la locul accidentului, fără să necesite transportul la spital.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că o conducatoare auto de 62 de ani, în timp ce se deplasa pe DN1C, ar fi efectuat manevra de depășire și a intrat în coliziune cu un autovehicul care circula în fața sa, condus de o femeie de 51 de ani, care ar fi efectuat un viraj la stânga.

Ambele conducatoare au foat testate cu aparatul etiloteat, cu rezultate negative.

video în continuare

sus(0)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns