hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

locuri de munca vanzator inghetata alpin gherla dej cluj

tren noapte

Accident la Jucu – mașină lovită de locomotivă, tânărul de la volan rănit ușor

Un tânăr de 27 de ani a fost rănit ușor după ce mașina în care se afla  a fost lovită de o locomotivă la Jucu.

Accidentul s-a produs miercuri seara, în jurul orei 21,30, în comuna Jucu, localitatea Jucu de Mijloc, la pasajul de cale ferată dublă, semnalizată cu indicator.

Din verificările polițiștilor a rezultat că un tânăr de 27 de ani din comună, în momentul când a ajuns la pasajul de cale ferată dublă, nu a oprit la indicatoarele ”Trecere la nivel cu calea ferata dublă fără bariere” si ”Stop” și a intrat în coliziune cu o locomotivă care circula dinspre Gherla spre Cluj-Napoca.

In urma accidentului a rezultat rănirea ușoara a șoferului. Acesta a fost preluat de un echipaj medical și transportat la  spital pentru investigații de specialitate.

Mașina a fost distrusă în proporție de 80%.

In acest caz se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul. (foto: arhiva)

sus(0)jos(7)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns