taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod sudor lacatus
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod balastiera muncitor
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj ospatar restaurant sofer livrari
accident jucu

Accident la Jucu în intersecție, o șoferiță proiectată în poarta unei benzinării – VIDEO

Un eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme s-a produs vineri în jurul orei 14 pe șoseaua Gherla – Cluj-Napoca, în zona localității Jucu.

Un șofer care circula pe un drum județean, după ce a trecut de o barieră, la ieșirea pe drumul național cu intenția de a vira la stânga, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula pe drumul național, dinspre Cluj spre Gherla, condus de o șoferiță.

Cele două mașini au intrat în coliziune, iar mașina în care se afla șoferița a fost proiectată în poarta unei benzinării de pe marginea drumului.

În urma evenimentului nu a fost nimeni rănit și au rezultat doar pagube materiale.

Polițiștii i-au testat pe cei doi cu aparatul etilotest, care a arătat rezultat negativ.

Șoferul vinovat de producerea accidentului a fost sancționat contravențional cu amendă de 870 de lei și cu suspendarea permisului de conducere pe o perioadă de 60 de zile.

Polițiștii au procedat la degajarea traficului și curățarea părții carosabile în zona unde a avut loc evenimentul.

Totodată, ca urmare a evenimentului rutier, la nivelul trecerii cu calea ferată s-a format o coloana de autovehicule. Polițiștii s-au reîntors în intersecție, procedând la defluirea traficului.

video în continuare

 

sus(1)jos(8)

tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns