hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

accident jucu pompieri cluj

Accident la Jucu cu trei mașini, patru persoane rănite, circulația îngreunată

O depășire neregulamentară pare să fie cauza unui accident rutier produs luni în jurul orei 13 pe șoseaua Gherla – Cluj, în zona localității Jucu.

Din primele informații, în eveniment au fost implicate trei autovehicule, între care un Volkswagen și un Citroen, iar patru persoane au fost rănite. Unul dintre autoturismele implicate este înmatriculat în județul Timiș, iar altul în Maramureș.

Au intervenit echipaje de descarcerare ale pompierilor de la ISU Cluj, echipaje medicale si poliția.

Pompierii au intervenit cu două autospeciale cu modul de descarcerare și două ambulanțe SMURD și una SAJ. Au fost asistate medical patru persoane, dintre care două în stare gravă, pentru una fiind necesară scoaterea din autovehicul folosind echipamentele specifice astfel încât să nu fie agravate traumatismele suferite.

accident jucu cluj

accident jucu cluj

foto: Info Trafic jud Cluj

Toate persoanele asistate erau în stare de conștiență la sosirea echipajelor SMURD, însă una dintre victime a precizat că a avut pierdere parțială de conștiință, înainte de sosirea echipelor specializate.

Circulația autovehiculelor în zona s-a desfășurat cu dificultate, pe un singur sens.

La scurt timp dupa ora 14, circulația a revenit la normal.

ACTUALIZARE

Un bărbat de 29 ani din Gherla, în timp ce conducea un autovehicul dinspre Cluj-Napoca spre Gherla, din cauza nepăstrării unei distanțe corespunzătoare față de autovehiculul care îl preceda, condus de un bărbat de 43 ani din județul Timiș, a intrat în coliziune față-spate cu acesta.

În urmă coliziunii, mașina condusă de bărbatul din Gherla a fost proiectată pe sensul opus de circulație, unde a intrat în coliziune frontală cu autovehiculul condus de un bărbat de 56 ani, din Groși, județul Maramureș.

În urma accidentului, toți conducătorii auto, precum și un pasager, au suferit leziuni și au fost transportați pentru îngrijiri medicale la Unitatea de Primire a Urgențelor din Cluj-Napoca.

sus(2)jos(21)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns