hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj kimbo pizza gherla livrare la domiciliu telefon fotograf gherla dej cluj craciun

accident jucu

Accident la Jucu cu două autovehicule, o femeie din Gherla rănită

Circulația autovehiculelor a fost perturbată miercuri seară de un accident rutier produs pe șoseaua Gherla – Cluj-Napoca, în zona localității Jucu.

In evenimentul produs în jurul orei 16,45 au fost implicate două autovehicule, care au intrat în coliziune. Potrivit cercetărilor efectuate de polițiști, un șofer de 39 de ani, care circula cu un microbuz dinspre Gherla spre Cluj-Napoca, ajuns la intersecția cu un drum județean nu a păstrat distanța în mers fată de un autovehicul aflat în fața sa și a intrat în coliziune față-spate cu acesta.

Mașina din față era condusă de un șofer de 47 de ani din Gherla, iar în urma impactului, o femeie de 48 de ani din Gherla, aflată în autoturismul respectiv, a fost rănită ușor.

In acest caz s-a deschis un dosar penal pentru vătămare din culpă.

Șoferii aflați în trafic au povestit că s-a circulat o perioadă pe un singur fir.

La locul accidentului a intervnit un echipaj medical și poliția, care a dirijiat traficul in zonă.

accident jucu

accident jucu

foto principală: Info Trafic jud. Cluj

sus(1)jos(9)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns