taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
accident jucu

Accident la Jucu cu mai multe mașini, sunt persoane rănite, traficul blocat – VIDEO

Un accident rutier s-a produs duminică seara în jurul orei 17 pe șoseaua Gherla-Cluj, în zona localității Jucu.

Potrivit participanților la trafic, în accident au fost implicate mai multe autovehicule, iar evenimentul s-ar fi produs ca urmare a pătrunderii pe contrasens.

La accident au intervenit două echipaje de descarcerare ale pompierilor, echipaje medicale și poliția.

accident jucu

Pompierii sosiți la locul evenimentului au găsit cinci autoturisme avariate și o femeie, care nu putea să iasă din autoturism. Au fost utilizate echipamentele speciale pentru a asigura accesul la persoana blocată în autoturism și a fost scoasă de către pompieri utilizând de echipamentele speciale, pentru a evita agravarea posibilelor leziuni suferite. Femeia, de aproximativ 70 de ani, a fost predată echipajului SMURD pentru a fi transportată la spital. Era conștientă și cooperantă.

Ceilalți ocupanți erau ieșiți din autoturisme și au fost consultați de către echipajele medicale. Doi bărbați au fost transportați la spital, unul cu suspiciune de fractură la unul din membrele inferioare și celălalt se pare ca suferit afecțiuni ușoare.

Traficul auto a fost complet blocat în zonă, iar șoferii au fost dirijați pe variante ocolitoare.

Din cercetări a rezultat că o șoferiță de 68 de ani, din Bistrița, județul Bistrița-Năsăud s-a angajat într-o depășire a unui alt autoturism. Când a văzut că din sensul opus se apropie alte autoturisme, a încercat să intre din nou pe banda sa și a acroșat autoturismul pe care-l depășea, condus de un șofer de 41 de ani din Turda. Din coliziune, a fost proiectată pe sensul opus unde a intrat în impact lateral cu alte două autoturisme, conduse de șoferi de 31 de ani și ulterior, frontal cu un al treilea, condus de o femeie de 21 de ani din Nușeni.

Conducatoarea auto, pasagerul din dreapta față, de 25 de ani, din Bistrița, din autoturismului acesteia dar și o altă tânără de 19 ani, din Nușeni, pasager într-unul din autoturismele lovite, au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

accident jucu cluj

accident jucu cluj

video în continuare

foto principală: Info Trafic jud Cluj

 

sus(11)jos(10)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns