taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
politie noaptea masina

Accident la Jucu, cu doua persoane din Dej ranite

La data de 9 decembrie 2014, în jurul orei 17:00, pe DN1C E576, pe raza localităţii Jucu, s-a produs un accident de circulaţie, în urma căruia două persoane au fost rănite uşor.

La data de 11 decembrie, ora 16:30, la Spitalul Municipal Dej s-au prezentat două persoane care acuzau dureri şi care au afirmat că au fost implicate într-un accident de circulaţie.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că cele două persoane, un bărbat de 73 ani şi o femeie de 76 ani, din municipiul Dej, în timp ce se deplasau pe DN1C E576, pe raza localităţii Jucu, au fost implicate într-un accident rutier.

Conducătorul auto, care conducea autovehiculul spre Dej, nu ar fi redus şi adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum şi trafic. Acesta ar fi acţionat frâna brusc, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare a autovehiculului, a intrat în coliziune cu un parapet metalic de pe sensul său de deplasare şi s-a rotit 3600 în jurul axei sale, rămânând pe partea carosabilă, orientat cu faţa spre municipiul Dej.

În urma accidentului, cei doi au apelat numărul unic de urgenţă 112 şi au relatat că nu sunt victime implicate, fiind îndrumaţi să se prezinte la postul de poliţie pe raza localităţii unde s-a produs evenimentul, pentru constatare.

Valoarea pagubelor materiale produse este de aproximativ 8.000 lei.

Poliţiştii investighează modalitatea de producere a accidentului pentru stabilirea circumstanţelor exacte.

sus(0)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns