mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret
accident jucu cluj

Accident la Jucu cu trei mașini, o persoană rănită – VIDEO

Un accident rutier s-a produs miercuri dimineața în jurul orei 9,30 pe șoseaua Gherla – Cluj, în zona localității Jucu, lângă hanul km. 17.

La locul evenimentului intervin echipaje medicale, pompierii și poliția.

O persoană este consultată de echipajul SMURD în aceste momente (ora 10) și se pare că va fi transportată la spital.

accident jucu

Din primele informații, au fost implicate trei autovehicule, care a-u tamponat față-spate, iar o persoană a fost rănită.

Mașina care a provocat accidentul era condusă de un șofer de 38 de ani, din Fizeșu Gherlii. Acesta nu a păstrat distanța față de autovehiculul din fața sa, a intrat în coliziune cu acesta și l-a proiectat în mașina care îl preceda.

Persoana rănită se afla în mașina din mijloc. Bărbatul de 65 de ani, din Negrești Oaș, județul Satu Mare, a fost transportat la spital cu dureri la coloană.

accident jucu

foto: Info Trafic jud Cluj

video în continuare

sus(0)jos(8)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon taxi gherla telefon

Lasă un răspuns