hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata mariflor sofer angajare locuri de munca gherla dej cluj

accident dej cluj jichisu de jos

Accident la Jichisu de Jos: un barbat din Dej si-a pierdut viata

Miercuri dimineata la ora 01:24, pe DJ 164D, în comuna Jichişu de Jos s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane şi rănirea altor două persoane.

Un bărbat de 44 de ani, din Jichişu de Jos, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 164D, prin comuna Jichişu de Jos, dinspre Dej, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, într-o curbă la dreapta, a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un cap de podeţ.

Accidentul s-a soldat cu decesul unui bărbat de 43 de ani, din municipiul Dej, pasager în autoturism.

De asemenea, conducătorul auto a fost rănit grav, iar un pasager în vârstă de 40 de ani, din Cluj-Napoca, a fost rănit uşor.

Valoarea pagubelor materiale este de aproximativ 3.000 de euro.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul şi luarea măsurilor ce se impun. (foto: captura Observator Antena1)

sus(1)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns