hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

ochelari vedere gherla gama optic dej clujapartament vanzare gherla dej cluj

conte restaurant gherla angajare ospatar livrare la domiciliu

accident gherla

Accident la intrarea în Gherla – implicate două mașini – FOTO+VIDEO

Un accident de circulație în care au fost implicate două autovehicule s-a produs sâmbătă în jurul orei 10.30, pe șoseaua Gherla – Cluj-Napoca, în apropiere de Băița.

Din primele informații, în eveniment a fost implicat un autoturism marca Logan, înmatriculat în județul Maramureș, care s-a răsturnat într-un șanț de pe marginea stânga a sensului de mers spre Cluj și un autovehicul marca Skoda, înmatriculat în județul Bistrița-Năsăud.

accident gherla

accident gherla

accident gherla

Un echipaj de poliție a făcut constatări la locul evenimentului.

Ambii șoferi circulau dinspre Dej spre Cluj-Napoca, iar la un moment dat, șoferul aflat în Logan a efectuat o manevră de întoarcere fără să se asigure corespunzător, moment în care a fost acroșat de Skoda care venea din spate.

In urma impactului nu s-au produs victime, doar pagube materiale.

Circulația autovehiculelor a fost blocată pentru scurt timp in zona accidentului, până ce un tractor a tras una dintre mașini de pe carosabil.

video în continuare

imagini primite de la Rareș

sus(4)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

coafor chirie inchiriat gherla dej cluj spatiu

Lasă un răspuns