hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

accident dej pompieri cluj

Accident la intrare în Dej, un șofer a rămas încarcerat – VIDEO

Un accident rutier s-a produs vineri în jurul orei 13 pe șoseaua Gherla – Dej, la intrarea în Dej dinspre Nima.

Din primele informații, o persoană ar fi rămas încarcerată după coliziunea dintre un autoturism și o autoutilitară.

La locul evenimentului a intervenit un echipaj medical de ambulanță de la Gherla, un echipaj de descarcerare al pompierilor de la Detașamentul din Dej și poliția.

accident dej pompieri

accident dej ambulanta pompieri cluj

foto primite de la cititori

ACTUALIZARE

Un șofer din Târgu Lăpuș care circula cu autoturismul Opel dinspre Cluj spre Dej a fost lovit de o autoutilitară înmatriculată în Cluj. In urma impactului, șoferul din prima mașină a rămas încarcerat. El a fost scos din autoturism de pompieri, cu multiple fracturi și a fost transportat la spital. In autoturism se mai afla o femeie, care a scăpat cu răni ușoare.

Potrivit cercetărilor, pe raza localității Nima a avut loc un accident grav de circulație cu un ranit grav. Un barbat de 29 de ani, în timp ce conducea autourism pe DN1C, pe banda de refugiu, nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stanga, intrand in coliziune cu o autoritară care circula pe aceeasi direcție. Aceasta era condusă de un bărbat de 40 de ani din comuna Mica, județul Cluj.

video în continuare

video: Info Trafic jud Cluj

sus(0)jos(6)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns