locuri de munca gherla dej cluj angajare mariflor muncitor

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon locuri de munca angajare gherla dej cluj expert contabil mariflor locuri de munca gherla dej cluj agent securitate

Accident la intrare în Dej, coliziune în lanț cu mai multe mașini și un TIR din Gherla – VIDEO

Un accident de circulație în care au fost implicate mai multe autovehicule s-a produs miercuri în jurul orei 12 la intrarea în Dej dinspre Baia Mare, în apropiere de localitatea Urișor.

Potrivit martorilor de la locul accidentului, este vorba despre o tamponare în lanț, în care au fost implicate trei autoturisme și un autotren. Un șofer a povestit că era coloană de mașini spre Dej, la un moment dat șoferul TIR-ului ar fi redus viteza, moment în care a fost lovit din spate de celelalte mașini.

Din primele informații, o persoană a fost rănită.

accident urisor dej

accident urisor dej

accident urisor dej

Spre locul accidentului s-au îndreptat echipaje medicale, pompierii și poliția.

Autotrenul implicat în accident aparține unei firme de transport din Gherla.

Actualizare

In jurul orei 12, pe DN1C, în localitatea Urișor din județul Cluj a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea unei persoane.

Un bărbat de 76 ani din municipiul Piatra Neamț, județul Neamț, în timp ce conducea autoturismul în direcția Baia Mare spre Dej, nu ar fi păstrat o distanță regulamentară față de autoturismul din fața sa, condus de o femeie de 29 ani, din Baia Mare, județul Maramureș, intrând în coliziune față-spate cu acesta.

În urma impactului, acesta a fost proiectat în alt autoturism, condus de un bărbat de 35 ani din comuna Recea, județul Maramureș, care a fost proiectat în semiremorca ce era tractată de o autoutilitară, condusă de un tânăr de 29 ani din Gherla.

Toți șoferii implicați în eveniment au fost testați de polițiști și a rezultat că niciunul nu a consumat băuturi alcoolice.

foto primite de la Sebastian

video în continuare

sus(0)jos(3)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns