taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj mariflor muncitor locuri de munca gherla dej cluj mobila montaj outlet locuri de munca gherla dej cluj mecanic alis electrician
accident dej

Accident la intrare în Dej, șoferul și doi copii răniți, circulația blocată pe un sens

Un accident rutier s-a produs sâmbătă după-amiază la intrarea în dej, pe strada 1 Mai.

Din primele informații, cu puțin timp înainte de ora 16, conducătorul auto al unui autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în județul Bistrița-Năsăud, a părăsit șoseaua și s-a răsturnat într-un șanț de pe marginea drumului.

accident dej

În urma unui apel la 112, a intervenit un echipaj al pompierilor de la Detașamentul din Dej, un echipaj SMURD  și unul de ambulanță.

În autoturism se aflau trei persoane, între care un adult și doi copii de 3 și 4 ani. Toți au fost transportați la spital, din primele constatări cu răni ușoare.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că un conducător auto de 48 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, în timp ce se deplasa pe strada 1 Mai din Dej, nu ar fi adaptat viteza la efectuarea unui viraj la stânga, părăsind partea carosabilă.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Circulația autovehiuclelor a fost blocată pe un sens de mers.

sus(1)jos(3)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns