hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

la unguru gherla restaurant abonament meniul zilei telefon pretscoala soferi gherla promoauto dej cluj

haine copii magazin disney gherla salon gherla loc de munca dej cluj remodelare corporala

accident tir dej

Accident la intrare în Dej cu un TIR și două autoutilitare – circulația auto spre Gherla îngreunată – VIDEO

Un accident rutier a perturbat luni traficul rutier pe șoseaua Gherla – Dej, după ce un TIR și două autoutilitare au intrat în coliziune.

Din primele informații, în evenimentul produs aproape de intrarea în Dej in jurul orei 13,45 au fost implicate două autoutilitare, care s-au oprit într-un șanț de pe marginea drumului și un autotren înmatriculat în județul Ialomița.

Soferul autotrenului, care circula dinspre Cluj spre Dej,  a derapat câțiva zeci de metri și a ieșit în decor.

accident dej autoutilitara

Au intervenit pompierii de la Dej cu două autospeciale, un echipaj de ambulanță și poliția, care a început cercetările în acest caz.

Din primele constatări ale polițiștilor, șoferul autotrenului nu a păstrat distanța față de o autoutilitară aflată în fața sa. A intrat în coliziune cu aceasta, pe care a proiectat-o pe sensul opus de mers, unde aceasta a lovit o altă autoutilitară, care circula din sensul opus.

In urma evenimentului, șoferii celor două autoutilitare au fost răniți ușor.

ACTUALIZARE

Un șofer de 30 de ani din localitatea Sfântu Gheorghe, județul Ialomița, care conducea un ansamblu auto dinspre Gherla spre Dej, nu ar fi păstrat distanța în mers față de autoutilitară din fața sa, care circula regulamentar și care a redus viteza pentru a efectua un viraj la stânga, pentru a intră în curtea unui imobil. Aceasta era condusă de un șofer de 23 de ani din Dej. În urma impactului față-spate, autoutilitara a fost proiectată pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu o altă autoutilitară, care circula regulamentar, din sens opus, condusă de un șofer de 21 de ani din Livada, comuna Iclod. Soferii au fost testați cu aparatul etilotest, cu rezultat negativ. Cercetările continuă în acest caz sub aspectul săvârșirii de vătămare corporală din culpă.

foto: Info Trafic jud. Cluj

video, în continuare

sus(1)jos(7)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

pufarom ghelra locuri de munca dej cluj angajare muncitor necalificat

Lasă un răspuns