locuri de munca fundatura iclod lacatus sudor gherla dej clj bontida
nunta gherla angela rusu sala crystal ballroom dej cluj
flori vanzare 8 martie gherla adp pret

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla dej cluj ospatar conte

accident aro cluj

Accident la intrare in Cluj – un ARO s-a izbit de un stâlp, două persoane rănite – FOTO

Două persoane au fost rănite în urma unui accident produs miercuri, în jurul orei 12,15 în Cluj-Napoca.

Evenimentul s-a produs în apropiere de aeroport. Din verificările polițiștilor a rezultat că un șofer de 56 de ani, din Pălatca, care circula cu un autoturism ARO pe strada Traian Vuia, dinspre Apahida spre Cluj, din cauza faptului că nu a păstrat distanța corespunzătoare în mers față de vehiculul aflat în fața sa, a intrat în coliziune față-spate cu acesta. Mașina din față era condusă de o șoferiță de 39 de ani, din Cluj-Napoca.

In urma coliziunii, mașina ARO a ricoșat într-un stâlp de beton de pe marginea drumului.

La locul accidentului a intervenit un echipaj medical de ambulanță, care a acordat îngrijiri medicale la două persoane  care au fost rănite ușor, respectiv șoferul din ARO și un pasager din aceeași mașină, în vârstă de 23 de ani.

Cei doi șoferi au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultând cî niciunul nu consumaseră băuturi alcoolice, a declarat Traian Morar, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Robert, un șofer din Gherla, a trecut prin zona accidentului și a fotografiat mașina ARO izbită de stâlp.

accident aro cluj

foto principală: Info Trafic jud. Cluj

sus(0)jos(6)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns