alegeri europarlamentare 2019 traian basescu cristian lungu pmp psd alegeri europarlamentare 2019 gherla cluj

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj

accident apahida cluj

Accident la intrare în Cluj, pe centura Apahida, un șofer a rămas încarcerat după impactul cu un autotren – VIDEO

Un bărbat a rămas încarcerat în autoturism, după un accident produs vineri dimineața în jurul orei 9.20 la intrare în Cluj-Napoca, pe centura ocolitoare de la Apahida.

Din primele informații, ar fi avut loc o coliziune între un autoturism și un autotren.

foto primită de la Diana

La fața locului au intervenit echipaje de descarcerare ale pompierilor, echipaje medicale și poliția.

accident apahida pompieri cluj

Martori ai evenimentului au povestit că șoferul din autoturism ar fi intrat în depășire pe pod și pe linie continuă, a intrat în coliziune cu celălalt vehicul, s-a rotit de câteva ori pe șoseaua umedă și s-a oprit în parapet. „Acum este blocat în mașină, cred că îi sunt prinse picioarele, dar este conștient”.

accident apahida cluj masina parapet

Bărbatul de 25 de ani, din Jibou, județul Sălaj, aflat pe locul șoferului, era conștient și cooperant la sosirea salvatorilor și nu prezenta afecțiuni care să-i pună în pericol viața. El a fost scos pe ușa pasagerului de către pompieri. A fost preluat de echipajul SMURD și a fost transportat la spital.

Poliția a anuțat că traficul rutier a fost deviat prin Apahida. Din primele verificări a rezultat că accidentul s-a produs ca urmare a unei depășiri neregulamentare, peste marcajul longitudinal continuu.

În jurul orei 11, circulația a fost reluată pe un singur sens, alternativ.

  • știre în curs de actualizare

imagini video primite de la Davis

sus(0)jos(5)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon locuri de munca gherla ferma muncitor tractorist

Lasă un răspuns