hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

accident apahida cluj centura

Accident la intrare în Cluj, pe centura Apahida, cinci oameni răniți

Cinci persoane au fost rănite luni dimineață într-un accident produs la intrarea în Cluj, pe centura de la Apahida.

Accidentul s-a produs la puțin timp după ora 8. Un bărbat din Ciceu-Giurgești, județul Bistrița-Năsăud, care conducea un autovehicul dinspre Apahida spre Cluj, într-o curbă ușoară a pierdut controlul asupra direcției de deplasare. Mașina a părăsit șoseaua și s-a izbit de un cap de pod din beton.

Un echipaj SMURD și unul de ambulanță a intervenit la locul evenimentului, unde cinci persoane, toate din același autoturism, au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Șoferul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest și urmează să îi fie recoltate probe de sânge pentru a se stabili dacă se află sub influența alcoolului.

  • știre în curs de actualizare

accident masina cap pod smurd ambulanta apahida cluj

Pentru evitarea unor astfel de evenimente nedorite, polițiștii îndeamnă șoferii să fie prudenți și să adapteze viteza la condițiile de drum.

foto principală: Info Trafic jud Cluj

sus(0)jos(2)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns