taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
accident mortal sofer betoniera apahida cluj

Accident la intrare în Cluj pe centura Apahida, un șofer de pe o cisternă a murit, vorbea la telefon

Circulația  autovehiculelor este blocată pe un sens vineri dimineața la intrare în Cluj-Napoca, pe centura de la Apahida – Vâlcele, din cauza unui accident rutier.

Din primele informații, în jurul orei 9:30 a avut loc o coliziune între o autospecială și o basculă din Bistrița-Năsăud.

O persoană a rămas încarcerată.

accident mortal cuj apahida sofer betoniera pompieri

accident bascula apahida cluj bistrita

La locul accidentului au intervenit echipaje de descarcerare ale pompierilor de la ISU Cluj, echipajele medicale și poliția.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că accidentul s-a produs ca urmare a nepăstrării distanței față de autovehiculul din față de către un șofer de 43 de ani din localitatea Băița, județul Hunedoara. Celălalt șofer era un bărbat de 49 de ani din Cluj-Napoca, care transport balast stabilizat.

Conducatorul vehiculului care venea din spate a fost rănit grav și ulterior a decedat. Se pare că acesta vorbea la telefon în momentul când s-a produs impactul. Pompierii au găsit telefonul șoferului, pe care era o convorbire în curs.

sus(0)jos(9)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns