nunta gherla angela rusu sala crystal ballroom dej cluj

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej pub vanzare vintage gherla locuri de munca gherla angajare calculatoare sofer locuri de munca gherla contabil mariflor dej cluj

accident cluj masina pod ira

Accident la intrare in Cluj – o persoană rănită, o mașină răsturnată – VIDEO

Echipajele de descarcerare ale pompierilor de la ISU Cluj, un echipaj medical și poliția au intervenit vineri la un accident rutier produs la intrarea în Cluj-Napoca.

Evenimentul s-a produs în jurul orei 15 la podul peste calea ferată de pe strada Traian Vuia, din cauza unui șofer care la intrarea de pe un drum secundar nu a acordat prioritate de trecere unui alt autovehicul.

accident cluj masina pod ira

În urma impactului, o persoană din mașina care circulă regulamentar a fost rănită ușor. Victima era conștientă și cooperantă și cel mai probabil urmează să fie transportată la spital pentru investigații medicale suplimentare, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Traian Morar.

video în continuare

foto: Info Trafic jud Cluj; video – imagini primite de la Adriana

sus(0)jos(5)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns