taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj mariflor muncitor locuri de munca gherla dej cluj mobila montaj outlet locuri de munca gherla dej cluj mecanic alis electrician
accident cluj

Accident la intrare în Cluj, o mașină cu trei tineri s-a făcut colac pe un stâlp

Trei tineri cu vârste cuprinse între 20 și 22 de ani au fost răniți într-un accident produs joi dimineață la intrarea în Cluj-Napoca dinspre Gherla, în apropiere de magazinul Ambient.

În jurul orei 6, un șofer de 22 de ani din comuna Tiha Bârgăului, judeţul Bistriţa-Năsăud, în timp ce se deplasa cu un autoturism marca Volkswagen pe strada Traian Vuia, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum, iar într-o curba la dreapta a intrat în coliziune cu un stâlp.

accident cluj

În urma impactului, cei trei pasageri au rămas încarcerați. Au intervenit echipaje de la ISU Cluj cu două autospeciale, un echipaj de prim ajutor, un echipaj de terapie intensivă mobilă și două ambulanțe.

accident cluj

La sosirea salvatorilor, șoferul era inconștient, iar ceilalți doi tineri, de 20 și 22 de ani, din comuna Prundu Bârgăului, judeţul Bistriţa Năsăud. erau conștienți. Ei au fost extrași dintre fiarele contorsionate, preluați de echipajele medicale și transportați la spital.

sus(1)jos(9)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns