taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla spalatorie auto gherla casa antik
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar dej cluj
accident jeep land rover pompieri gherla dej

Accident la ieșire din Gherla spre Bunești, o femeie gravidă rănită – VIDEO

Un accident rutier s-a produs vineri seara în jurul orei 21 la ieșire din Gherla spre Dej, aproape de Bunești, pe raza comunei Mintiu Gherlii.

Din primele informații, în accident au fost implicate două autoturisme,  un Jeep și un Land Rover, ambele înmatriculate în Cluj, care au intrat în coliziune față-spate.

La volanul uneia dintre mașini se afla o femeie din Dej, gravidă în 18 săptămâni, în vârstă de 31 de ani, care a fost rănită ușor și care a fost preluată de un echipaj de Ambulanță  sosit la locul accidentului. Ulterior a fost transportată la spital la Dej pentru investigații medicale suplimentare.

Celălalt șofer, un bărbat de 35 de ani din Urișor, comuna Cășeiu, acuza dureri, dar a refuzat transportul la spital.

A intervenit un echipaj de descarcerare al pompierilor de la detașamentul din Dej și poliția, care a început cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Din cercetări a rezultat că șoferița, aflată în autoturismul marca Jeep, care circula dinspre Gherla spre Dej, nu a păstrat distanța corespunzătoare față de mașina care circula ăn față și care a redus viteza pentru a efectua un viraj la dreapta.

Cele doua mașini au fost avariate.

video în continuare

sus(0)jos(8)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?