taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj locuri de munca angajare gherla dej cluj supercom sofer muncitor
accident gherla bmw volkswagen cluj

Accident la ieșirea din Gherla spre Livada, cu mai mulți răniți, șoferul unui TIR a dispărut – VIDEO

Un accident rutier în care au fost implicate mai multe autovehicule și mai multe persoane au fost rănite s-a petrecut diminica seara în jurul orei 19,30 pe șoseaua Gherla – Cluj, la ieșirea din Gherla spre Livada.

La locul accidentului au intervenit două ambulanțe și un echipaj SMURD, pompierii de la Detașamentul din Dej cu trei autospeciale și modul de descarcerare și poliția.

A fost implicat un autotren înmatriculat în Cluj și încă alte trei mașini, un Volkswagen din Cluj, un BMW din Suceava și un Audi din Sibiu. O persoană a rămas încarcerată.

Cinci persoane, între care un copil, au fost rănite. Victimele au fost preluate de echipajele medicale și transportate la spitalele din Gherla și Cluj.

Șoferul unui autotren înmatriculat în Cluj, implicat în accident, a dispărut de la locul evenimentului la scurt timp după producerea acestuia.

Martori au povestit că șoferul a vomat lângă mașînă, a sărit șanțul de pe marginea drumului și a dispărut pe un deal din apropiere. Căutările nu au dat roade, dar familia a luat legătura cu el și i-a transmis să revină.

Traficul autovehiculelor a fost complet paralizat pe ambele sensuri de mers și s-au format cozi kilometrice de mașini, spre Cluj, spre Dej și la intrarea în Gherla.

Din primele constatări, se pare că vinovat este conducătorul TIR-ului, care circula spre Cluj. Acesta ar fi lovit din spate un autoturism, pe care l-a proiectat pe sensul opus și a intrat în coliziune cu alt autovehicul care venea pe sensul opus.

Două persoane au fost rănite grav, dar nu au viața în pericol, iar celelalte au fost rănite ușor. Persoana încarcerată a fost transportată la spital la Unitatea de Primire a Urgențelor din Cluj-Napoca, iar celelalte, rănite ușor, la spital la Gherla.

Cu puțin timp înainte de ora 21, circulația auto a fost reluată pe un sens, alternativ. La ora 22 înca șoferii așteptau în coadă reluarea completă a circulației.

ACTUALIZARE

In urma verificărilor, polițiștii au stabilit că un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Dej, în timp ce conducea autoutilitara pe DN 1C-E576, în afara localității Gherla, dinspre Dej înspre Cluj-Napoca, pe fondul nepăstrării unei distanțe suficiente faţă de autovehiculul care circula în fata sa, condus de către un bărbat, de 43 de ani, din Suceava, a intrat în coliziune cu acesta și l-a proiectat pe sensul opus. Astfel, autoturismul a intrat în coliziune cu un autovehicul condus din sens opus, de către un bărbat, de 42 de ani, din Gherla.

Ulterior, autoutilitara a lovit și un autoturism condus regulamentar de către un tânăr, de 24 de ani, din Mediaş, județul Sibiu, pe direcția Dej înspre Cluj-Napoca.

Conducătorul autoutilitarei nu a fost găsit la fața locului, acesta părăsind locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a cinci persoane – doi conducători auto și trei pasageri, printre care o minoră de 7 ani, acestea fiind transportate la spital.

video în continuare

Soferul TIR-ului care a provocat un accident la ieșirea din Gherla s-a spânzurat

sus(27)jos(32)

Lasă un răspuns