taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
accident gherla fizesu gherlii volkswagen opel cra crash cluj

Accident la iesirea din Gherla spre Fizesu Gherlii: doua masini s-au tamponat violent. Doua femei au ajuns la spital.

Un accident de circulatie s-a produs sambata in jurul orei 13.15, pe soseaua ce leaga Gherla de Fizesu Gherlii. Din primele informatii, in accident au fost implicate doua autovehicule. Soferul unui autovehicul marca Opel, care circula dinspre Gherla spre Fizesu Gherlii, a intrat in coliziune cu un autovehicul marca Volkswagen, aflat in fata sa, care virase la stanga. In urma impactului, ambele masini au fost proiectate intr-un sant de pe marginea drumului.

La locul evenimentului s-a deplasat o ambulanta de la Gherla, care a preluat doua femei, aflate in autovehiculul Opel, si le-a transportat la spitalul din Gherla pentru investigatii. Acestea au fost ranite usor si nu au ramas internate.

Un echipaj de politie s-a deplasat la locul accidentului si a inceput cercetarile pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care s-a produs evenimentul rutier.

Toate persoanele implicate in accident sunt domiciliate in Gherla.

La data de 26 aprilie a.c., ora 13:20, pe DJ 109 C, pe raza comunei Fizeşu Gherlii, judeţul Cluj, în afara localităţii, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea uşoară a două persoane şi avarierea a două autovehicule.

ACTUALIZARE

Politistii au stabilit ca un bărbat de 61 de ani, din Gherla, în timp ce conducea un autovehicul pe DJ 109C, pe raza comunei Fizeşu Gherlii, dinspre Gherla, pe fondul nepăstrării unei distanţe corespunzătoare în mers, a intrat în coliziune cu autovehiculul care circula în faţa sa şi care a redus viteza pentru efectuarea unui viraj la stânga.
Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a două femei în vârstă de 56 de ani, respectiv 32 de ani, din Gherla, pasagere în autoturismul care nu ar fi păstrat distanţa regulamentară.
Totodată, au fost avariate două autovehicule, valoarea pagubelor fiind de aproximativ 10.000 lei.
Poliţiştii efectuează verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul şi luarea măsurilor ce se impun.

sus(1)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns