taxi gherla telefon
taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj
accident gherla baita

Accident la ieșirea din Gherla cu două mașini, o femeie rănită

Un accident rutier s-a produs în seara zilei de luni, în jurul orei 17.15, la ieșirea din Gherla, în apropiere de Băița.

La locul evenimentului se intervine cu echipaje medicale, pompierii de la Detașamentul din Dej și poliția. Din primele informații, în accident au fost implicate două autovehicule și o persoană are nevoie de îngrijiri medicale.

accident baita gherla pompieri dej

Pompierii sosiți la locul evenimentului au găsit două autoturisme avariate, iar într-unul dintre acestea, o femeie blocată în interior. Pompierii au realizat accesul pentru echipajele de asistență medicală la persoana respectivă, care a fost preluată și transportată la spital. Femeia era conștientă și cooperantă.

Din cercetările poliției a rezultat că un șofer de 55 de ani din Gherla, care ieșea cu mașina de pe drumul din Băița nu a respectat semnificația indicatorului ,,Oprire”, a virat stânga spre Gherla și nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula pe șoseaua principală, dinspre Gherla spre Cluj, condus de un șofer din Gherla de 62 de ani, iar cele două mașini au intrat în coliziune.

În urma impactului, o pasageră de 52 de ani din Gherla, aflată în mașina care circula regulamentar, a fost rănită și a primit îngrijiri medicale de la un echipaj de ambulanță sosit la locul accidentului.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, care a arătat valoarea zero.

foto: Info Trafic jud Cluj

sus(2)jos(21)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns