mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet orl gherla dej cluj spatiu birou gherla chirie locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer kimbo

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program

accident sucutard geaca cluj masina noapte

Accident la ieșire din Sucutard, o mașină s-a răsturnat de pe un pod, trei persoane duse la spital

Un accident rutier s-a produs duminică seara în comuna Geaca, la ieșire din Sucutard spre Chiriș, pe un drum pietruit.

Din primele informații, în jurul orei 19, un autovehicul s-a răsturnat după ce a căzut de pe un pod.

La locul evenimentului a intervenit un echipaj de descarcerare al pompierilor de la Detașamentul din Mociu și un echipaj de ambulanță. Trei persoane au fost rănite, se pare, ușor. Una dintre ele a rămas încarcerată în autovehicul.

Cele trei victime, șoferul de 50 de ani din Cluj-Napoca, o pasageră de 46 de ani din Cluj-Napoca și încă o pasageră de 70 de ani din Sava, au fost transportate la spital, toate în stare conștientă. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Polițiștii de la Gherla au început cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul. Cauza ar fi neadaptarea vitezei într-o curbă la stânga.

 

sus(5)jos(4)

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns