nunta gherla angela rusu sala crystal ballroom dej cluj

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej pub vanzare vintage gherla locuri de munca gherla contabil mariflor dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sala jocuri operator sloturi

accident masina gard gherla

Accident la ieșire din Gherla – o mașină cu trei pasageri din Dej a derapat și a zburat într-un gard – VIDEO

Trei persoane au fost rănite, dintre care două au ajuns la spital, în urma unui accident rutier produs miercuri la ieșirea din Gherla.

Potrivit polițiștilor, în jurul orei 14.30, un șofer de 33 de ani din Dej, care conducea un autovehicul marca Ford pe strada Liviu Rebreanu, dinspre Gherla spre Fizeșu Gherlii, s-ar fi angajat într-o depășire neregulamentară.

Mașina în care se aflau trei persoane a derapat, a părăsit șoseaua pe partea stângă, a lovit gardul unei case de pe marginea drumului și s-a oprit într-un copac.

În urma impactului, șoferul, un pasager de 39 de ani și o pasageră de 29 de ani, toți din Dej, au fost răniți. Un echipaj de Ambulanță de la Dej le-a acordat îngrijiri medicale, iar apoi a transportat la spital șoferul și pasagerul de 39 de ani.

Polițiștii au efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul, iar până la terminarea acestora, circulația auto s-a desfășurat cu dificultate în zonă.

video în continuare

sus(1)jos(11)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns