angajare bucatar gherla dej cluj locuri de munca

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo locuri de munca gherla dej cluj cusatoareasa croitoreasa vintahe pub vanzare gherla dej cluj cafenea afacere salon masaj gherla vitality

accident gherla

Accident la ieșire din Gherla, o mașină a zburat de pe drum – VIDEO

Un accident rutier în care au fost implicate doua autovehicule s-a produs duminică după-amiază în jurul orei 16, la ieșirea din Gherla spre Bunești.

Din primele informații, un șofer din Gherla care circula cu un autoturism marca Ford dinspre Gherla spre Dej, în apropiere de podul peste Valea Fizeșului, ar fi efectuat o manevră de întoarcere, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism marca Renault, care circula dinspre Dej spre Gherla, condus de un șofer din Bunești.

accident gherla

În urma impactului, mașina Renault a fost proiectată în afara șoselei, într-un șanț de pe marginea drumului. Șoferul a fost rănit ușor, fiind preluat de o ambulanță de la Dej și transportat la spital, dar nu a rămas internat.

Cei doi conducători auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultând că niciunul nu consumase băuturi alcoolice.

Circulația auto în zonă a fost ușor perturbată până la terminarea cercetărilor.

video în continuare

sus(1)jos(11)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns