mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj cabinet orl gherla dej cluj locuri de munca angajare gherla dej cluj bontida service facturare
accident gherla

Accident la ieșire din Gherla, o mașină a zburat de pe drum – VIDEO

Un accident rutier în care au fost implicate doua autovehicule s-a produs duminică după-amiază în jurul orei 16, la ieșirea din Gherla spre Bunești.

Din primele informații, un șofer din Gherla care circula cu un autoturism marca Ford dinspre Gherla spre Dej, în apropiere de podul peste Valea Fizeșului, ar fi efectuat o manevră de întoarcere, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism marca Renault, care circula dinspre Dej spre Gherla, condus de un șofer din Bunești.

accident gherla

În urma impactului, mașina Renault a fost proiectată în afara șoselei, într-un șanț de pe marginea drumului. Șoferul a fost rănit ușor, fiind preluat de o ambulanță de la Dej și transportat la spital, dar nu a rămas internat.

Cei doi conducători auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultând că niciunul nu consumase băuturi alcoolice.

Circulația auto în zonă a fost ușor perturbată până la terminarea cercetărilor.

video în continuare

sus(1)jos(11)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely

Lasă un răspuns