taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar pizzer dej cluj
accident gherla

Accident la ieșire din Gherla, o mașină a zburat de pe drum – VIDEO

Un accident rutier în care au fost implicate doua autovehicule s-a produs duminică după-amiază în jurul orei 16, la ieșirea din Gherla spre Bunești.

Din primele informații, un șofer din Gherla care circula cu un autoturism marca Ford dinspre Gherla spre Dej, în apropiere de podul peste Valea Fizeșului, ar fi efectuat o manevră de întoarcere, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism marca Renault, care circula dinspre Dej spre Gherla, condus de un șofer din Bunești.

accident gherla

În urma impactului, mașina Renault a fost proiectată în afara șoselei, într-un șanț de pe marginea drumului. Șoferul a fost rănit ușor, fiind preluat de o ambulanță de la Dej și transportat la spital, dar nu a rămas internat.

Cei doi conducători auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultând că niciunul nu consumase băuturi alcoolice.

Circulația auto în zonă a fost ușor perturbată până la terminarea cercetărilor.

video în continuare

sus(1)jos(11)

Lasă un răspuns